SAAB Arena Logo
 

Okt 2022
Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
 
För ytterligare evenemang se

Visit Linkoping

LHC Event
 
Takida - Hammer Bell Tour
21 oktober 2022, 18:00
Saab Arena, Linköping
Takida - Hammer Bell Tour

Nu avslöjar bandet att det blir en stor arenaturné i oktober tillsammans med Hardcore Superstar, Royal Republic och Nicke Borg. Rockpaketet "Hammer Bell Tour" intar Saab Arena i Linköping den 21 oktober - missa inte det!

Totalt kommer Takida att förvandla sex arenor i Sverige till stora rockpartyn för landets alla rockälskare, där festen börjar tidigt och slutar sent. Till sin hjälp för att skapa helkvällar tar de med sig supportakterna Hardcore Superstar och Royal Republic, samt Nicke Borg (Backyard Babies) som exklusiv party starter.

”Det känns svinkul att vi lyckats få med oss Hardcore Superstars och Royal Republic på arenasvängen i oktober. Två riktigt bra band som alltid levererar. Det kommer att bli ett sjukt röj!”

Takida bildades 1999 och med debutalbumet "Make You Breathe" (2006) slog de igenom stort. Året därpå kom jättehiten, den numera klassiska singeln ”Curly Sue”. Låten parkerade sig på Trackslistans förstaplats i 10 veckor och på Svensktoppen i mäktiga 54 veckor. Bandet firade sitt 20-års-jubileum med en stor turné i Sverige, Norge, Finland och Danmark 2019 och en Grammisnominering för "Årets Rock". Med hiten "Master" blev bandet rejält stora i Tyskland och spelar även där på arenor.

Hardcore Superstar från Göteborg föddes 1997 och var modiga nog att slå ihop två stilar som som tidigare hatade varandra: Thrash metal och Sleaze-rock. Resultatet blev stilbildande hård, aggressiv rock blandat med det catchiga, melodiska och dekadenta. Elva album senare och med turnéer över hela världen tillhör fyrmannabandet eliten och fortsätter framåt utan att dra ner tempot det minsta.

Malmös stoltheter Royal Republic är rockbandet som får folk att dansa. Sedan starten 2007 har Royal Republic växt till ett av Sveriges främsta rockband och musikexporter. De har spelat på arenor runt om i Europa och lägger lika mycket energi på liveframträdanden som på jobbet i studion. Bandets fjärde album ”Club Majesty” från 2019 är ett lysande exempel på bandets energi och glädje – som direkt smittar av sig till lyssnaren. Musiken är rock – men med influenser och flera lager av andra genres som tillsammans skapar bandets unika och dansvänliga musik.

KB - KULTURBOLAGET är arrangör av denna konsert och de som säljer biljetter till evenemanget. Biljetterna kan endast köpas digitalt via KB - KULTURBOLAGET och inte i biljettkassan på Linköping Konsert & Kongress. Alla frågor rörande denna konsert kan ställas till KB - KULTURBOLAGET.

Länk till att köpa biljett hos https://kulturbolaget.se/konserter/2022/takida-hammer-bell-tour-lkpg/?utm_source=SaabArena&utm_campaign=Takida22
Gå till bokning »»

Dagens lunch
Torsdag 6 Oktober
Restaurangens öppettider 11:30-13:00
-Örtbakad kalkonbröst Gräddsås | Potatismos | Rostad morot & Palsternacka | GeléÖrtbakad kalkonbröst Gräddsås | Potatismos | Rostad morot & Palsternacka | Gelé
-Ärtsoppa med fläsk Pannkaka | Sylt | Grädde
-Gnocchi (G) Pesto | Bakade körsbärstomater | Rostade solroskärnor | Parmesan | Portabello
Se Veckomeny 40

Saab Arena erbjuder alltid flera val av huvudrätt samt en av Linköpings bästa salladsbufféer!
Välkommen!


Mindre text